THIS IS PIXIE


Här är det alltid kalasigt med pizza, drinkar och musik. Ett besök är både okomplicerat och prisvärt. Här kan du förvänta dig good vibes only.
Känner du för att dela med dig av din Pixie experience på Instagram så tagga oss @pixiepls och på TikTok @pixiepls.com och använd vår hashtag #pixiepls.

 

THE VIBE

Pixie erbjuder en härlig känsla som är både välkomnande och urban. Inredningen är omfamnande med mysiga soffor och färger som kompletteras med grönska samt graffitikonst på väggarna. Pixie är bjussigt för stora gäng som både kan boka och sitta utan sluttid. Passar perfekt för brunch med vänner och familj för att fira stort som litet.

 

MAT MED KÄRLEK & RESPEKT

Pixie sätter sin egen prägel på allt från pizza, med hemligt recept för degen, till pasta, sallader och drinkar. Råvarorna fuskar vi inte med utan har valt dem med kärlek och respekt, de är basen för allt vi serverar och produkter vi själva verkligen gillar. Maten tillagas i vårt öppna kök så du kan se när pizzan snurras och mjölet flyger bredvid den färgglada pizzaugnen. Älskar du pesto så passar vår pizza Garden Pesto eller pasta Pesto! dig perfekt. Är du ett burratafan? I så fall finns det ett flertal olika rätter att upptäcka, bland annat den fräscha salladen Burrata & Pesto.

 

DRYCKEN

Här har vi mycket gott. Vinälskaren, ölentusiasten och drinkfantasten hittar alla något i deras smak. Vill du upptäcka någon ny smak så har vi en härlig cocktailmeny.

 

ROLIGASTE LÅTARNA

All musik hos oss på Pixie är de roligaste låtarna, oavsett årtal på topplistan. Unika, trendsättande och gamla såväl som nya favoriter spelas för att det ska kännas fredag. För att fira helgen a la Pixie spelas musiken av DJ:s fredag och lördag varje vecka.

Lyssna på vår Spotifylista Pixie!

X

FOMO?

Sign up for our newsletter to stay
in the pixie loop.

* indicates required