PIXIE NEWS

SUMMER VIBES

Håll sommarfesten på Pixie

Vi älskar sharing is caring. Hela sommaren har vi ett paket där ni får 2 valfria dryck samt pizza för 275:- per person. Maila gärna oss så hjälper vi dig att styra årets bästa fest med good vibes only.

Styr fest

TRAVEL NEWS SVERIGE

”Årets nykomling”

Pixie har blivit nominerad i kategorin årets “nykomling restaurang” på Travel News Business Forum 2023. “Inredningen är så snygg och galen att man måste ta många selfies” skriver Travel News Sverige.
Kul tycker vi och tack för nomineringen!

KICKOFF PÅ PIXIE

Lös företagsfesten

Vi på Pixie är proffs på att ordna kul och minnesvärda tillställningar. Feel free att boka bord för upp till 18 personer. Vid större gäng eller speciella önskemål får ni gärna mejla oss på hello@pixiepls.com. Vi utlovar good vibes only utan att ruinera plånboken.

Boka här!

COCKTAILTRÄD

Nu har vi coktailträd på menyn

Här är det alltid kalasigt med pizza, drinkar och musik. Samla gänget och testa senaste nyheten Pixie tree, ett cocktailträd smyckat med blommor fyllt av färglada cocktails. Perfekt att beställa in med vänner och familj för att fira stort som litet.

JOBBA JOBBA JOBBA!

Är du ute efter en ny utmaning?

Gillar du ett högt tempo samtidig som kvalitén alltid ska vara i fokus? Vi söker nu talanger som vill jobba med oss i vår nya restaurang i Stockholm.

Sök här!

GALENTINE’S

Fira Valentine’s Day på Pixie

Trött på Valentine’s Day och romantiska middagar? Fira Galentine’s Day på Pixie istället! Eller varför inte både och? Galentine’s är till för att fira vänskapen i ditt liv – ta med dina vänner och häng tillsammans med oss.

VALENTINE’S DAY

Fira Valentine’s Day på Pixie

Valfri pasta eller pizza + special edition drink för 299kr. Bjud med din Valentine eller varför inte bästisarna.
Vi lovar att vi bjuder på GOOD VIBES.

KROGGUIDEN

”Här känner vi oss yngre och mindre ruinerade”

Så lyder rubriken på Krogguidens recension av Pixie i Svenska Dagbladet. Kul tycker vi och tack för den fina recensionen. “Enkel, välkomnande och ungdomlig” och “Servicen är trevlig och tillmötesgående, vi har ganska mysigt under tulpanformade lampskärmar och gröna plastblommor”

PIXIE PARTY

Vi älskar big parties

Äntligen kan du boka bord för stora sällskap på vår hemsida. Vi tar nu bordsbokningar upp till 18 personer. Boka boka boka!

GO NUTS

Special brunch pizza

Ny brunchpizza med Nutella och jordgubbar. Finns det något godare? Brunchen serveras varje lördag, glöm inte att boka bord.

X

FOMO?

Sign up for our newsletter to stay
in the pixie loop.

* indicates required